EXR

Kategorija: .
Naša serija EX je po svetu prepoznana kot linija vodnih plovil z odlično vrednostjo, zato smo ponosni, da imamo novega člana te vznemirljive družine, še hitrejšega EXR, ki prinaša še več zabave.

Redna cena: 12.190,00 €Povpraševanje

Barvne kombinacije

Lime Yellow with Azure Blue


Neverjetni EXR – hitrejši in zabavnejši

Je zelo zmogljiv športni vodni skuter, ki je hkrati raznovrsten in preprost za upravljanje. Med edinstvenimi lastnostmi, s katerimi se ponaša, sta zelo lahek in okreten trup iz materiala NanoXcel2 ter naša revolucionarna tehnologija Ride; to je preprost in intuitiven sistem za upravljanje, ki je že temeljito spremenil način vožnje lastnikov naših vrhunskih modelov vodnih plovil.

Kljub dostopni ceni je EXR čistokrvno plovilo Yamaha, polno tehničnih inovacij, inženirskih rešitev svetovnega slovesa in vrhunske zanesljivosti.

Vodni skuterji WaveRunner zaradi svoje zanesljivosti in vsesplošne zmogljivosti uživajo sloves vodilnih plovil, ki so si ga prislužili v številnih preteklih letih. Z razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije smo vedno orali ledino. Kakšen je rezultat? Našim plovilom nobeno drugo ne seže do pet.Tehnične specifikacije


AGREGAT

Tip agregata
4-taktni, 4-ventilski, 3- valjni, DOHC, TR-1 High Output
Prostornina
1, 049 cc
Vrtina x gib
82.0 mm x 66.2 mm
Kompresijsko razmerje
11 :1
Vrsta črpalke
144 mm visokopretočna
Gorivo
Neosvinčeni bencin
Sistem oskrbe z gorivom
Elektronski vbrizg goriva - EFI
Prostornina rezervoarja za gorivo
50-litrski
Prostornina rezervoarja za olje
3.5 L

DIMENZIJE

Dolžina
3, 14 m
Širina
1, 13 m
Višina
1, 15 m
Teža (kg)
245 kg

LASTNOSTI

Prostornina shranjevalnega prostora
29-litrski
Število oseb
1–3 osebe