EX DeLuxe

Kategorija: .
Inovativna serija Yamaha EX DeLuxe je bila ustvarjena za ljudi, ki želijo visoko stopnjo zanesljivosti in čisto zabavo na vodi. Vse to je zajeto v okretnem vodnem skuterju, ki je izjemno vsestranski in ga lahko enostavno upravljate. Poleg funkcij običajnega modela EX so na voljo tudi dodatne funkcije.

Redna cena: 11.490,00 €Povpraševanje

Barvne kombinacije

Black with Lime Green


EX DeLuxe – najboljše vam je zdaj na voljo po dostopni ceni

V serijo EX smo vnesli zanesljivost in tehnične inovacije, po katerih so znani Yamahini vodni skuterji WaveRunner, vendar brez nepotrebnih dodatkov, da so še vedno izjemno ugodni. Nov model DeLuxe, ki se uvršča v sam vrh naše ponudbe modelov EX, prinaša nove funkcije in je cenovno ugoden.

Ena od izjemnih prednosti, s katerimi se ponaša, je tehnologija Ride®. To je enostaven in intuitiven sistem za upravljanje, ki je že dodobra preoblikoval način vožnje z našimi najboljšimi modeli vodnih plovil.

Vodni skuterji WaveRunner zaradi svoje zanesljivosti in vsesplošne zmogljivosti uživajo sloves vodilnih plovil, ki so si ga prislužili v preteklih letih. Z našim revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije smo bili vedno na čelu. Kakšen je rezultat? Prekašali smo vsa druga plovila.Tehnične specifikacije


AGREGAT

Tip agregata
3- valjni, TR-1, 4-taktni, DOHC, 4-ventilski
Turbinski polnilnik
-
Prostornina
1, 049ccm
Vrtina x gib
82.0 mm x 66.2 mm
Kompresijsko razmerje
11.0 : 1
Vrsta črpalke
144 mm Axial Flow
Gorivo
Neosvinčeni bencin
Sistem oskrbe z gorivom
Elektronski vbrizg goriva - EFI
Prostornina rezervoarja za gorivo
50.0L
Prostornina rezervoarja za olje
3.5L

DIMENZIJE

Dolžina
3.14 m
Širina
1.13 m
Višina
1.15 m
Teža (kg)
272kg

LASTNOSTI

Prostornina shranjevalnega prostora
29.0L
Število oseb
1-3 osebe