EX Sport

Kategorija: .
Inovativna serija Yamaha EX Sport je bila ustvarjena za ljudi, ki želijo visoko stopnjo zanesljivosti in čisto zabavo na vodi. Vse to je zajeto v okretnem vodnem skuterju, ki je izjemno vsestranski in ga lahko enostavno upravljate. Poleg funkcij običajnega modela EX so na voljo tudi dodatne funkcije.

Redna cena: 10.150,00 €Povpraševanje

Barvne kombinacije

Black with Azure Blue


Še eno cenovno ugodno Yamahino plovilo – model EX Sport.

V serijo modelov EX smo vnesli zanesljivost in tehnične inovacije, po katerih slovijo Yamahini vodni skuterji WaveRunner, vendar brez nepotrebnih dodatkov, da so še vedno cenovno dostopni. Pri vodnih športih bo EX Sport zagotovo vaša prva izbira.

Model odlikuje slovita gladka, zanesljiva in varčna moč ter vse, kar potrebujete, da se v stilu podate na vodo – pregledna instrumentalna plošča s podatki, mehanska vzvratna prestava, dvojna ogledala, ročaj in stopnica za vkrcanje, vlečna kljuka in veliko prostora za shranjevanje.

Vodni skuterji WaveRunner zaradi svoje zanesljivosti in vsesplošne zmogljivosti uživajo sloves vodilnih plovil, ki so si ga prislužili v preteklih letih. Z našim revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije smo bili vedno na čelu. Kakšen je rezultat? Prekašali smo vsa druga plovila.Tehnične specifikacije


AGREGAT

Tip agregata
3- valjni, TR-1, 4-taktni, DOHC, 4-ventilski
Turbinski polnilnik
-
Prostornina
1, 049ccm
Vrtina x gib
82.0 mm x 66.2 mm
Kompresijsko razmerje
11.0 : 1
Vrsta črpalke
144 mm Axial Flow
Gorivo
Neosvinčeni bencin
Sistem oskrbe z gorivom
Elektronski vbrizg goriva - EFI
Prostornina rezervoarja za gorivo
50.0L
Prostornina rezervoarja za olje
3.5L

DIMENZIJE

Dolžina
3.14 m
Širina
1.13 m
Višina
1.15 m
Teža (kg)
265kg

LASTNOSTI

Prostornina shranjevalnega prostora
29.0L
Število oseb
1-3 osebe