EX

Kategorija: .
Inovativna serija Yamaha EX je bila ustvarjena za ljudi, ki želijo visoko stopnjo zanesljivosti in čisto zabavo na vodi. Vse to je zajeto v okretnem vodnem skuterju, ki je izjemno vsestranski in ga lahko enostavno upravljate.

Redna cena: 9.790,00 €Povpraševanje

Barvne kombinacije

White with Lime Yellow


Hiter, lahek in okreten model EX – zabava po dostopni ceni

V serijo EX smo vnesli zanesljivost in tehnične inovacije, po katerih slovijo naši vodni skuterji WaveRunner, vendar brez nepotrebnih dodatkov, da so še vedno cenovno ugodni. Gre za najosnovnejši model v ponudbi serije EX, vendar tega ne bi nikoli ugotovili.

Model EX odlikuje Yamahina slovita gladka, zanesljiva in varčna moč ter vse, kar potrebujete, da se v pravem stilu podate na vodo, kar med drugim vključuje pregledno instrumentalno ploščo s podatki, ročaje za vkrcanje, vlečno kljuko in veliko prostora za shranjevanje.

Vodni skuterji WaveRunner zaradi svoje zanesljivosti in vsesplošne zmogljivosti uživajo sloves vodilnih plovil, ki so si ga prislužili v preteklih letih. Z našim revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije smo bili vedno na čelu. Kakšen je rezultat? Prekašali smo vsa druga plovila.Tehnične specifikacije


AGREGAT

Tip agregata
3- valjni, TR-1, 4-taktni, DOHC, 4-ventilski
Turbinski polnilnik
-
Prostornina
1, 049ccm
Vrtina x gib
82.0 mm x 66.2 mm
Kompresijsko razmerje
11.0 : 1
Vrsta črpalke
144 mm Axial Flow
Gorivo
Neosvinčeni bencin
Sistem oskrbe z gorivom
Elektronski vbrizg goriva - EFI
Prostornina rezervoarja za gorivo
50.0L
Prostornina rezervoarja za olje
3.5L

DIMENZIJE

Dolžina
3.13 m
Širina
1.13 m
Višina
1.15 m
Teža (kg)
262kg

LASTNOSTI

Prostornina shranjevalnega prostora
29.0L
Število oseb
1-3 osebe