YP30G

Kategorija: .
Tako kot pri vseh izdelkih Yamaha tudi tukaj za naše uveljavljeno ime jamčijo naše dolgoletne izkušnje s področja inženiringa. Ko gre za moč, izkoristek goriva in zanesljivost, je ta vodna črpalka preprosto prava izbira.

Vprašajte za cenoPovpraševanje

Barvne kombinacije

Blue


Skoraj 1000 litrov na minuto? Črpalka YP30G je pripravljena!

Vodna črpalka YP30G zagotavlja zmogljivost 980 litrov na minuto s popolno zanesljivostjo in je neverjetno varčna, zahvaljujoč izjemno učinkovitemu 4-taktnemu Yamahinemu motorju OHV. Ta učinkovita enota s sistemom za enostaven zagon, elektronskim vžigom in velikim dušilnikom zagotavlja tudi neobičajno tiho delovanje.

Posebne značilnosti, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo in uporabniku prijazno upravljanje, je mogoče najti v vsakem delu tega zmogljivega delovnega motorja, tako da resnično opravičuje svoje ime – Yamaha.

Vsi Yamahini izdelki, od motorjev do izvenkrmnih motorjev in motornih sani, so zasnovani in izdelani tako, da vam omogočajo bolj sproščeno in zabavno življenje – in v primeru naših vodnih črpalk tudi neprijetno nalogo spremenijo v enostavno opravilo. Že več kot 30 let zadovoljujemo potrebe potrošnikov in profesionalcev z nenehnim uvajanjem najnovejših tehnologij in inovativnih funkcij v našo ponudbo.Tehnične specifikacije


SPECIFIKACIJA VODNIH čRPALK

Sistem podmazovanja
pljuskanje
Prostornina
171ccm
Maksimalna moč
4.1 kW @ 4000 obr/min
Dimenzije
397 mm x 518 mm x 466 mm
Premer sesalnega telesa
76.2 mm
Odprtina za iztekanje
76.2 mm
Maksimalna kapaciteta
58.8m³/h
Nazivna izhodna moč
3.35 kW @ 3600 obr/min